Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

Har du gått Ti-Topper’n i år? Da kan du nå ha vunnet i vårt lotteri. Se listen her. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Legg merke til åpningstider i jul/romjul, og at DNT’s lokaler holder stengt to uker i januar grunnet flytting.

12.nov. Med god hjelp fra en liten gjeng i Seniorgruppa i Skien Turlag, er nå pokalene montert og klar til utlevering. Hentes som vanlig på DNT’s Butikk og Tursenter i Hjellegata i Skien. Velkommen!

Du kan etterregistrere turer fram til og med 15. nov. Dette gjelder turer gått i sesongen fram til og med 1.nov. Etter 15.nov stenges registreringen. Barn som skal ha pokal må være ... 

Husk! Fredag 1.november er siste dag til å registrere seg på toppene :)

Minner om at 1.nov er siste frist til å registrere seg på toppene. Den 16. sesongen av Ti-Topper’n nærmer seg dermed slutten. Men fremdeles tid igjen til å få årets titopper i boks:)   

Her følger en oversikt over titopp-turene fra kortest til lengst.
Lengden er beregnet en vei.

0,8 km -  Hvitsteintjenn Gapahuk (fra Trommedalen)
1,5 km - Valås 
1,6 km - Melakollen 

Sparebankstiftelsen DNB gir 250 000,- til Ti-Topper’n Grenland! Les om framtidsplanene her. Ved utdelingen: fra høyre Roger Gundersen, initiativtaker til Ti-Topper'n, Magne Larsen, banksjef i DNB og Stian Melby, prosjektleder i DNT Telemark. 

(09.05.19) Har du vært på en topp før 1.mai, og fått skrevet deg inn i en titopperbok, kan du nå registrere inn turen. En uskreven regel er at så lenge titopperboka er på plass på en topp, så gjelder registreringen, selv om det er før 1.mai.

Årets nyheter er nå lagt ut på nettsiden. Husk at vi starter 1. mai, da først er alle reg.bøkene lagt ut. Det er 19 topper/poster å bryne seg på i år.  Sjekk linken "hvordan delta" om Ti-Topper'n er nytt for deg. Det er enkelt å delta. NARE utsettes til 1. juni som før.

Visste du at 1258 deltagere har fullført Ti-Topper'n 5 år eller mer, og at både vår laveste og høyeste topp skilte seg ut i fjor. Her har du litt fakta og oppsummering av besøksantall for hver av toppene i 2018.

Da er trekningen i deltagerlotteriet 2018 unnagjort. Har du fullført Ti-Topper'n i år kan du se her om du har vunnet:)
Hovedpremie for voksne er i år flotte titopper-t-skjorter. 

(11.12) Da er årets pokaler klar til henting hos DNT Telemarks butikk og tursenter i Nedre Hjellegate 2 i Skien. Velkommen innom!! Husk at barn som skal ha pokal må være registrert via nettsiden med minimum 5 topper. Åpningstider:

Da er det slutt for i år. Minner om at turer som er registrert på toppene fram til 1. november, kan etterregistreres på nettsiden fram til og med 15.nov. Etter denne datoen stenges registreringen.

Vi nærmer oss slutten av årets sesong. Innspurten er i gang. Siste sjanse for å registrere seg på toppene er 1. nov, så ikke lange tiden igjen. 

(27.mai) Da er også Nare klar til registrering, så nå er alle bøkene på plass på toppene. For fullførelse trenger voksne 10 topper, barn 5 topper. Disse velger ut fra årets 17 utvalgte toppturer. God tur!!

Da er 2017 sesongens vinnere i deltagerlotteriet trukket. Hovedpremien er som i fjor flotte sitteunderlag i ull tilvirket for oss av Grep Marensro. Sjekk vinnerlisten og se om du har vunnet. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter i Skien. 

(21.nov. 2017) Pokaler kan nå hentes i vår butikk og tursenter i Nedre Hjellegate 2 i Skien. Husk at barn som skal ha pokal må være registrert via nettsiden med minimum 5 topper. Åpningstider:

Da er sesongen avsluttet for i år, og bøkene tatt ned.

For at ingen skal misforstå; 
- Tidstfrist for registrering i bøkene var 1. nov.
- Tidstfrist for etterregistrering av turer på nettsiden er 15. nov.

Nå har vi flotte titopper t-skjorter for salg. To modeller (dame og unisex) Alle størrelser tilgjengelig. Fin kvalitet. Liker du å gå på topper, så er dette skjorta for deg! Velkommen til tursenteret i Hjellen.

Vi tjuvstarter lørdag 29.4. Til da skal alle reg.bøkene være på plass på toppene med unntak av Nare, denne toppen utsettes til 1.juni. Av nyheter byr vi på skjærgårdstur på Kyststien, rund-tur-kombinasjon i Bymarka og ”totoppstur” fra Solvika. God tur!

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.