Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

Gikk du Ti-Topper’n i 2021? Da kan du ha vunnet en premie. 40 deltagere er trukket ut. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Se vinnerne her:

17.nov. Årets barnepremie ligger nå klar på DNT Telemark tursenter i Skien og deles ut til alle barn som har registrert inn minst 5 turer. Åpningstider er: 

Skulle noen ha glemt å registrere inn noen turer, har man frist på seg til 15. november med etterregistrering. Turene må være gått innen 1.nov. Dette gjelder da for ... 

Mandag 1.november er siste mulighet for å gå titoppturer. Husk at barn må ha registrert inn minimum 5 ulike topper i løpet av en sesong for å få pokal.   

Hvordan ligger du an med toppturene i år? Husk at oktober er siste sjanse for titoppturer. Er du ikke helt i mål ennå har du fortsatt mulighet! Snør på deg skoa, pakk sekken, og finn en topp å besøke. God tur! 

01.05 - Velkommen til ny toppsesong. Tar du utfordringen i år? Klarer du å fullføre Ti-Topper’n..?  For fullførelse trenger man å besøke 10 turmål, barn 5.  Vi ønsker alle en fin toppsesong!!

Nå nærmer vi oss oppstart 1. mai. Årets turmål offentliggjøres i slutten av april, og det er gode nyheter på lista. Ikke vært med før? Her følger noen punktet for hvordan du deltar.

Gikk du Ti-Topper’n i 2020? Da kan du ha vunnet en premie. 40 deltagere er trukket ut. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Se vinnerne her:

09.11. Da er årets pokal klar til henting i Torggata 15 i Skien  NB: Minner om at DNT Telemark har flyttet siden fjorårets utdeling. Beliggenhet og åpningstider for henting av pokaler finner dere her

Da er årets Ti-Topper avsluttet for i år. Turer gått fram til og med 1.nov kan etteregistreres til 15.nov, etter denne datoen stenges registreringen.

Vi nærmer oss slutten av årets sesong. Innspurten er i gang. Siste sjanse for å gå en tur for registrering i topptrimmens øyemed er søndag 1. nov. 

Her følger en oversikt fra korteste til lengste turen. Dette er kun ment som en pekepinn på lengde til toppene, og ikke en direkte rangering fra lettest til hardest. Lengden er beregnet en vei.

Innregistrering av turer foregår på akkurat samme måte som før, tross fravær av titoppbøker. Man logger inn på brukersiden sin her på titoppern.no og huker av for toppen man har vært på. Det er ingen app som trengs. Man velger selv om ... 

Ikke vært med før? Her følger noen punkter om hvordan du kommer i gang... 

Har du gått Ti-Topper’n i år? Da kan du nå ha vunnet i vårt lotteri. Se listen her. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Legg merke til åpningstider i jul/romjul, og at DNT’s lokaler holder stengt to uker i januar grunnet flytting.

12.nov. Med god hjelp fra en liten gjeng i Seniorgruppa i Skien Turlag, er nå pokalene montert og klar til utlevering. Hentes som vanlig på DNT’s Butikk og Tursenter i Hjellegata i Skien. Velkommen!

Du kan etterregistrere turer fram til og med 15. nov. Dette gjelder turer gått i sesongen fram til og med 1.nov. Etter 15.nov stenges registreringen. Barn som skal ha pokal må være ... 

Husk! Fredag 1.november er siste dag til å registrere seg på toppene :)

Minner om at 1.nov er siste frist til å registrere seg på toppene. Den 16. sesongen av Ti-Topper’n nærmer seg dermed slutten. Men fremdeles tid igjen til å få årets titopper i boks:)   

Her følger en oversikt over titopp-turene fra kortest til lengst.
Lengden er beregnet en vei.

0,8 km -  Hvitsteintjenn Gapahuk (fra Trommedalen)
1,5 km - Valås 
1,6 km - Melakollen 

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>