Delta i årets Ti-Topper'n og registrer besøket ditt her

Bli med på toppturen!

Som sponsor av Ti-Topper'n Grenland er du med på å tilrettelegge for at vi kan fortsette å gi store og små fine turopplevelser - helt gratis!

Dette får du:
- Synlighet på en utvalgt topp
- Post i DNT Telemark sine kanaler
- Logo på nettsidene våre

Ønsker du å være med som sponsor av Ti-Topper’n Grenland? Ta kontakt med Lene Pettersen Rugtveit på lene.p.rugtveit@dnt.no eller tursenteret til DNT Telemark på 35 53 25 55.

Bli sponsor

Hvert år inspirerer vi mange tusen i Grenland til å legge ut på topptur. Ved å støtte Ti-Topper’n er du med å fremme en viktig trivsels- og helsefremmed aktivitet i området vårt.

Blåfjell

Bli med til topps. Støtt Ti-Topper'n Grenland. Foto: Guro Skaara

Ti-Topper’n er et gratis lavterskelstilbud som benyttes like mye av store som små. Målet er å få folk ut. Hvor mange toppturer man ender opp med ved sesongslutt, varierer. En stor del går for ”full pakke”, andre tar turene som det kommer.

I vårt nærområdet, rett utenfor døra, har vi gode muligheter for friluftsliv. I dag vet vi hvilke store fordeler man kan oppnå av helsegevinst ved regelmessig fysisk aktivitet. Det er ikke alltid så mye som skal til for å starte, kan vi være til motivasjon, har vi oppnådd mye.