Delta i årets Ti-Topper'n og registrer besøket ditt her

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Hvordan delta?

Klar for topptrim? Det er enkelt å delta. Pakk sekken og start å gå. Ti-Topper'n er et enkelt og flesibelt opplegg som kan fullføres av de aller fleste. Som deltager bestemmer du selv hvilke 10 av de utvalgte turmål du ønsker å gå til. Videre bestemmer du selv når, hvilke rekkefølge og i hvilke tempo du vil gå på topptur. Så hvordan begynner man.. jo:

Årdalsåsen trimpost 2 R.G

Bli med og opplev Grenland. Skriv deg inn i våre turpostkasser, og registrer din tur på nettet.

1)
Først av alt, det er ingen påmelding, bare pakk sekken og start å gå til en av våre topper. Til sammen må minst 10 av våre topper bestiges (barn t.o.m. 16 år, 5 topper)

2)
På hver topp står det en turpostkasse hvor du vil finne et plastboks med en titopperbok. Skriv deg inn her

3)
Deretter legger du turen din inn (punkt 4) Dette kan enten gjøres direkte fra toppen, eller når du er hjemme igjen forran pc'en.

4)
Har du ikke vært med før, registrerer du deg som deltager ved å oppretter din egen brukerside. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her:

5)
Når toppkravet er innfridd kan du kalle deg en ekte ”titopper”. Du vil automatisk bli med på vårt deltagerlotteri med flere fine premier. Ved 5 deltagende år med Ti-Topper'n deles det ut en spesiell utmerkelse.

6)
Tar du utfordringen? Vi ønsker deg i så fall god tur, og kan garantere mange fine opplevelser. Smør nistepakka, få med deg familien, gode venner og kollegaer og sett i gang. Turer i marka er en svært trivelig aktivitet som fenger både store og små.

Bestig 10 av våre topper i løpet av sesongen, og registrer turene dine via nettsiden.

Sesong Starter 1. mai og varer fram til og med 1. november.

Registrering Fristen for å etterregistrere turer er 15. november.