Hopp til hovedinnholdet

Bli sponsor

Hvert år inspirerer vi mange tusen i Grenland til å legge ut på topptur. Ved å støtte Ti-Topper’n er du med å fremme en viktig trivsels- og helsefremmed aktivitet i området vårt.

Ti-Topper’n er et gratis lavterskelstilbud som benyttes like mye av store som små. Målet er å få folk ut. Hvor mange toppturer man ender opp med ved sesongslutt, varierer. En stor del går for ”full pakke”, andre tar turene som det kommer.

I vårt nærområdet, rett utenfor døra, har vi gode muligheter for friluftsliv. I dag vet vi hvilke store fordeler man kan oppnå av helsegevinst ved regelmessig fysisk aktivitet. Det er ikke alltid så mye som skal til for å starte, kan vi være til motivasjon, har vi oppnådd mye.

Ønsker du å være med som sponsor av Ti-Topper’n Grenland, kan du kontakte DNT Telemark Tursenter på tlf: 35 53 25 55 eller mail: telemark@dnt.no

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.