Hopp til hovedinnholdet

Slik registrerer du turer

Innregistrering av turer foregår på akkurat samme måte som før, tross fravær av titoppbøker. Man logger inn på brukersiden sin her på titoppern.no og huker av for toppen man har vært på. Det er ingen app som trengs. Man velger selv om ... 

... man vil registrere turen direkte på toppen, eller når man er hjemme igjen fra turen.

Har du ikke vært med før, registrerer du deg først som deltager ved å opprette din egen brukerside. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her: registrering.titoppern.no

Del bilder med oss
På toppene henger det en liten titopptavle. Denne indikerer at toppen er "trimpost" for Ti-Topper'n. Ta gjerne bilde av denne med eller uten familien, og del med oss på #titoppern.

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>