Hopp til hovedinnholdet

Slik deltar du på Ti-Topper'n

Ikke vært med før? Her følger noen punkter om hvordan du kommer i gang... 

Først av alt, følg helsemyndighetenes anbefalinger. Hold god avstand til andre turgåere, men gjerne hils og smil til de du møter. Kos deg med mat og drikke på tur, men bruk håndsprit. Hold deg oppdatert på råd og regler fra helsemyndighetene.

* Som tiltak for å begrense coronasmitte, er det i år ingen registrerings- bøker for Ti-Topper’n. I stedet er det hengt opp en liten tavle som indikerer at stedet er turpost og registreringspunkt for Ti-Topper’n.

.

1)

Husk at Ti-Topper’n varer fra 1.mai til 1.nov, du har god tid. For å delta er det ingen påmelding, bare pakk sekken og start å gå til en av våre topper ved sesongstart. Til sammen må minst 10 av toppene bestiges (barn t.o.m. 16 år, 5 topper)

 

 

2)

I år er det som nevnt ingen registreringsbøker på toppene, kun en liten tavle som indikerer at stedet er turpost og registreringspunkt for Ti-Topper’n. Ta gjerne et bilde av eller ved denne "reg.post-tavla"  og del med oss på #titoppern, eller på facebooksiden vår.

 

 

3)

Når turmålet er nådd, registrerer du turen din inn til oss akkurat som før. Er du ny på Ti-Topper’n følger du først punkt 4.

 

 

4)

Har du ikke vært med før, registrerer du deg som deltager ved å oppretter din egen brukerside. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her: registrering.titoppern.no

 

 

5)

Når toppkravet er innfridd kan du kalle deg en ekte ”titopper”. Du vil automatisk bli med på vårt deltagerlotteri med flere fine premier. Ved 5 deltagende år med Ti-Topper'n deles det ut et merke.

 

 

6)

Ti-Topper’n er ment å være et enkelt lavterskeltilbud for kos og velvære. De fleste tar seg god tid og gjennomfører toppkravet 5/10 topper med null prestisje. Noen gjør litt utfordringer ut av det og prøver seg på 10 topper på en dag. Det er fint at Ti-Topper'n kan brukes på litt ulike måter.

 

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>