Hopp til hovedinnholdet

Er du klar for årets turer?

Nå nærmer vi oss oppstart 1. mai. Årets turmål offentliggjøres i slutten av april, og det er gode nyheter på lista. Ikke vært med før? Her følger noen punktet for hvordan du deltar.

 

 

 

1)

Har du ikke vært med før, registrerer du deg som deltager ved å opprette din egen brukerside. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her: registrering.titoppern.no

* Har du en brukerside fra før, men glemt passord, kan nytt passord etterspørres via nettsiden. Skulle du likevel trenge hjelp til innlogging, ta kontakt på kontakt@titoppern.no. Ikke opprett ny brukerside som en løsning, da misser du alle dine tidligere registrerte år.

 

 

2)

Så er det bare å starte å gå: Pakk sekken og sett kursen mot et av våre turmål. Målet er å prøve og bestige minst 10 topper som voksen (5 for barn)

 

 

3)

Grunnet tiltak vedr. smittevern har Ti-Topper'n ingen reg.bøker ved turmålene i år. Registrering av turer foregår da kun digitalt. Dette kan enten gjøres direkte fra toppen, eller når du er hjemme igjen foran pc'en.

 

 

4)

Når toppkravet er innfridd kan du kalle deg en ekte ”titopper”. Du vil automatisk bli med på vårt deltagerlotteri med flere fine premier. Alle barn får en flott pokal for innsatsen.

 

 

5)

Tar du utfordringen? Vi ønsker deg i så fall god tur, og kan garantere mange fine opplevelser. Smør nistepakka, få med deg familien, gode venner og kollegaer og sett i gang. Turer i marka er en svært trivelig aktivitet som fenger både store og små.

 

 

   

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.