Hopp til hovedinnholdet

2021

17.nov. Årets barnepremie ligger nå klar på DNT Telemark tursenter i Skien og deles ut til alle barn som har registrert inn minst 5 turer. Åpningstider er: 

01.05 - Velkommen til ny toppsesong. Tar du utfordringen i år? Klarer du å fullføre Ti-Topper’n..?  For fullførelse trenger man å besøke 10 turmål, barn 5.  Vi ønsker alle en fin toppsesong!!

Skulle noen ha glemt å registrere inn noen turer, har man frist på seg til 15. november med etterregistrering. Turene må være gått innen 1.nov. Dette gjelder da for ... 

Nå nærmer vi oss oppstart 1. mai. Årets turmål offentliggjøres i slutten av april, og det er gode nyheter på lista. Ikke vært med før? Her følger noen punktet for hvordan du deltar.

Hvordan ligger du an med toppturene i år? Husk at oktober er siste sjanse for titoppturer. Er du ikke helt i mål ennå har du fortsatt mulighet! Snør på deg skoa, pakk sekken, og finn en topp å besøke. God tur! 

Mandag 1.november er siste mulighet for å gå titoppturer. Husk at barn må ha registrert inn minimum 5 ulike topper i løpet av en sesong for å få pokal.   

Gikk du Ti-Topper’n i 2021? Da kan du ha vunnet en premie. 40 deltagere er trukket ut. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Se vinnerne her:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>