Hopp til hovedinnholdet

2020

09.11. Da er årets pokal klar til henting i Torggata 15 i Skien  NB: Minner om at DNT Telemark har flyttet siden fjorårets utdeling. Beliggenhet og åpningstider for henting av pokaler finner dere her

Da er årets Ti-Topper avsluttet for i år. Turer gått fram til og med 1.nov kan etteregistreres til 15.nov, etter denne datoen stenges registreringen.

Vi nærmer oss slutten av årets sesong. Innspurten er i gang. Siste sjanse for å gå en tur for registrering i topptrimmens øyemed er søndag 1. nov. 

Ikke vært med før? Her følger noen punkter om hvordan du kommer i gang... 

Innregistrering av turer foregår på akkurat samme måte som før, tross fravær av titoppbøker. Man logger inn på brukersiden sin her på titoppern.no og huker av for toppen man har vært på. Det er ingen app som trengs. Man velger selv om ... 

Her følger en oversikt fra korteste til lengste turen. Dette er kun ment som en pekepinn på lengde til toppene, og ikke en direkte rangering fra lettest til hardest. Lengden er beregnet en vei.

Gikk du Ti-Topper’n i 2020? Da kan du ha vunnet en premie. 40 deltagere er trukket ut. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Se vinnerne her:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>