Hopp til hovedinnholdet

250 000,- Til Ti-Topper'n Grenland

Sparebankstiftelsen DNB gir 250 000,- til Ti-Topper’n Grenland! Les om framtidsplanene her. Ved utdelingen: fra høyre Roger Gundersen, initiativtaker til Ti-Topper'n, Magne Larsen, banksjef i DNB og Stian Melby, prosjektleder i DNT Telemark. 

Bakgrunnen for tildelingen er at DNT Telemark ønsker å oppgradere og utvikle det populære turtilbudet. Dette er et tilbud til alle turinteresserte uansett alder og tilhørighet. 

Ti-Topper’n Grenland ønsker nå å gi brukerne et enda bedre tilbud, og et mer helhetlig inntrykk. Dette omfatter blant annet nye turpostkasser til alle toppene, og utstyr for registrering av turbruken på utvalgte topper. I tillegg skal de tildelte midlene brukes til å oppgradere informasjonsmateriell tilknyttet Ti-Topper’n.

- Vi takker Sparebankstiftelsen DNB for tildelingen, og gleder oss til å komme i gang med fornying av konseptet. Arbeidet starter allerede nå, og vi satser på å ha det meste under kontroll til start neste år, sier Roger Gundersen og Stian Melby

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.