Hopp til hovedinnholdet

2019

Sparebankstiftelsen DNB gir 250 000,- til Ti-Topper’n Grenland! Les om framtidsplanene her. Ved utdelingen: fra høyre Roger Gundersen, initiativtaker til Ti-Topper'n, Magne Larsen, banksjef i DNB og Stian Melby, prosjektleder i DNT Telemark. 

12.nov. Med god hjelp fra en liten gjeng i Seniorgruppa i Skien Turlag, er nå pokalene montert og klar til utlevering. Hentes som vanlig på DNT’s Butikk og Tursenter i Hjellegata i Skien. Velkommen!

Du kan etterregistrere turer fram til og med 15. nov. Dette gjelder turer gått i sesongen fram til og med 1.nov. Etter 15.nov stenges registreringen. Barn som skal ha pokal må være ... 

Minner om at 1.nov er siste frist til å registrere seg på toppene. Den 16. sesongen av Ti-Topper’n nærmer seg dermed slutten. Men fremdeles tid igjen til å få årets titopper i boks:)   

(09.05.19) Har du vært på en topp før 1.mai, og fått skrevet deg inn i en titopperbok, kan du nå registrere inn turen. En uskreven regel er at så lenge titopperboka er på plass på en topp, så gjelder registreringen, selv om det er før 1.mai.

Husk! Fredag 1.november er siste dag til å registrere seg på toppene :)

Her følger en oversikt over titopp-turene fra kortest til lengst.
Lengden er beregnet en vei.

0,8 km -  Hvitsteintjenn Gapahuk (fra Trommedalen)
1,5 km - Valås 
1,6 km - Melakollen 

Har du gått Ti-Topper’n i år? Da kan du nå ha vunnet i vårt lotteri. Se listen her. Premiene hentes på DNT's butikk og tursenter. Legg merke til åpningstider i jul/romjul, og at DNT’s lokaler holder stengt to uker i januar grunnet flytting.

Årets nyheter er nå lagt ut på nettsiden. Husk at vi starter 1. mai, da først er alle reg.bøkene lagt ut. Det er 19 topper/poster å bryne seg på i år.  Sjekk linken "hvordan delta" om Ti-Topper'n er nytt for deg. Det er enkelt å delta. NARE utsettes til 1. juni som før.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>