Hopp til hovedinnholdet

Klar til henting

Nå ligger pokaler klar til avhenting på Telemark Turistforenings lokaler i Nedre Hjellegate 2 i Skien, tlf 35 53 25 55. Alle barn og unge t.o.m. 16 år er velkommen til henting av premie. Alle som henter krysser vi ut fra deltagerlisten, så en oppfordring til alle..

er å sjekke på forhånd at barna er innregistrert med riktig antall turer, dvs. at de står oppført på deltagerlisten for 2015 - http://titoppern.no/deltagere-2015/deltakere-som-har-fullfoert-2015 Det er lov å ta med for andre så lenge du på forhånd avklarer med dem du henter for. I skrivende stund ligger 400 premier klare, flere kommer utover uka. Premier som ikke hentes leveres i år tilbake, men dere skal få god tid til å hente før det skjer. Det var dessverre en god del som ikke hentet i fjor, derfor tar vi det litt etappevis i år og ser an responsen. Var du en av de som ikke fikk hentet i fjor, så er vi faktisk så greie at du kan ta med deg fjorårets premie mens du henter årets:) Men det betinger at barnet står oppført på lista over fullførte for 2014.

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.