Hopp til hovedinnholdet

2015

Om du har en brukerkonto fra før og opprettet en ny konto, så vær obs på at du da begynner på null igjen på ”min statistikk”. Tidligere fullførte år under ”min statistikk” vil da ikke følge med videre til eventuelt 5 - og 10 års statistikker.

Da er sesongen for Ti-Topper’n over for denne gang, og bøkene hentes nå inn. Har dere ennå ikke fått registrert inn turene dere har gått i år, kan dette gjøres helt fram til 15.nov. Etter denne datoen stenges linken til registrering. For de av dere som har barn som har gått Ti-Topper’n,

Nå ligger pokaler klar til avhenting på Telemark Turistforenings lokaler i Nedre Hjellegate 2 i Skien, tlf 35 53 25 55. Alle barn og unge t.o.m. 16 år er velkommen til henting av premie. Alle som henter krysser vi ut fra deltagerlisten, så en oppfordring til alle..

Angående saken om linjearbeid i Solumsmarka slik det lyder i Varden, så er dette noe overdramatisert. Arbeidet berører IKKE de vanlige stiene til Piggen. Den aktuelle stien som bør unngås i øyeblikket er merket av på bildet.

23.10.15 - Kun innspurten igjen av årets sesong. Bøkene ligger ute til og med søndag 1. november. Etter denne datoen begynner vi å samle inn bøkene.

Mangler dere noen topper og dere ønsker å gjennomføre årets sesong, så raska på folkens :)

Tallenes tale er klare: det ble tidenes sesong med 62543 registreringer rundt på toppene. 2875 personer har registrert inn fullendt toppkrav via nettsiden, noe som gir en økning på over 1000 fullførte deltagere. Se mer for oversikt …..

I fjor gjennomførte 41 deltagere sin 10. sesong med toppturer i Grenland. Totalt er det nå 60 personer som har gjennomført 10 sesonger.

Vi ønsker oss fine turbilder fra deres Ti-Topper-turer til vår database. Bildene vil benyttes vederlagsfritt og kun i sammenheng med Ti-Topper'n Grenland. Fotograf vil bli kreditert.

I år starter vi opp med en helt ny nettside. Nå kan du eksempelvis registre turen direkte via mobilen fra toppen. Nettsiden er brukervennlig for mobiltelefoner, og blir et godt hjelpemiddel på turen.

Da er 2015 sesongens deltagerlotteri trukket. Hovedpremien er som i fjor noen fantastiske flotte sitteunderlag i ull tilvirket for oss av Grep Marensro. Sjekk vinnerlisten og se om du har vunnet. Premiene hentes på Telemark Turistforening i Skien.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>