Hopp til hovedinnholdet

2014

Oversikt over 5-årsdeltagere for 2014 er nå klar. Dette er deltagere som har gjennomført 5 sesonger totalt. 

Fra 15. april til 15. september gjelder det et generelt bålforbud i skog og mark. Bålforbudet innebærer at det er forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skogsmark. Bålforbudet gjelder også for engangsgriller... 

Når du etterspør nytt passord kan det ta noen minutter før det nye passordet virker. IKKE opprett ny brukerkonto som en løsning om du står fast, da faller du ut fra års statistikken. Har du fremdeles problemer med innlogging etter å ha etterspurt nytt passord, så kontakt oss. 

Sjekk om du har vunnet!

Det ligger igjen en del premier fra deltagerlotteriet i fjor. Minner om at disse må hentes. Stikk innom når det måtte passe. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 10.00 - 16.00 Torsdag: 10.00 - 18.00 Lørdag: 10.00 - 14.00.

Da er sesongen over for i år. Bøkene hentes nå inn. Du kan legge inn turene dine på nettsiden vår helt fram til 15. november. Etter denne dagen stenges muligheten for innregistrering. Har du barn som har fullført, er det viktig at du får lagt inn toppene nå....

Toppene for 2014, med turbeskrivelser for årets nyheter, blir ikke lagt ut før helt i slutten av april. Slik det ligger an nå er hele fire nye topper med i år. Årets bonuspost trekkes fram av mange som en av de fineste utsiktsstedene i Skien. Ellers røper vi... 

Ny parkering for Hørsfjell ble tilrettelagt 2012/2013. Denne ligger ca 400 meter før utgangspunktet ved Bamble gård (se kartutsnitt på titopper.no) Ved den tidligere omtalte parkeringsalterativet, inne ved trafoen der løypa starter inn skogsbilveien, er det nå PARKERINGS-FORBUD. All parkering skjer derfor ved nevnte parkering. Avgift 20,-.

Videre er turbeskrivelsen til Hørsfjell oppdatert

Da er statuettene klar til avhenting.  Alle barn og unge t.o.m. 16 år er velkommen til henting av premie. 

En påminnelse til alle titoppere med hund på tur. Fra 1. April til 20. August er det båndtvang for alle hunder. Det er mye fuglunger, rådyrkalver m.m i skogene nå, så båndtvangen er meget viktig for å skåne et ekstra sårbart dyreliv.

Da er vi i gang med den 11. sesongen. Vi utroper en hei dundrende god tur til alle ivrige turgåere over Grenland og viden rundt. Alle toppene er klare for registrering, og årets nyheter venter inntog. Merk at det er egne registreringsbøker som gjelder for topptrimmen. Dette er små notisbøker som ligger i cover m/ lyseblå omslag.

Vinnerne i årets deltagerlotteri er nå trukket. Hovedpremiene er noen fantastiske flotte sitteunderlag i ull tilvirket for oss av Grep Marensro. Sjekk vinnerlisten og se om du har vært heldig i år. Premiene hentes på Telemark Turistforening i Skien.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>