Hopp til hovedinnholdet

2013

Et jakkemerke ble sendt ut i februar til de som fullførte sin 5. sesong i 2012! Innehavere av 5-års utmerkelsen er lagt ut her .

Toppene for 2013 blir ikke lagt ut før godt ut i april, vi liker å holde litt på spenningen:) Men slik det ligger an av endringer blir det to nye topper i år som ikke har vært med før - en ny ordinær topp, pluss en ny bonustopp.

Vi ønsker oss mer tilbakemelding av turopplevelser, bilder og lignende fra de aktuelle toppturene i kommentarfeltene under turbeskrivelsene. Du må være logget inn som bruker for å legge til kommentar. Trykk deg deretter inn på nettsiden. Håper å høre fra deg!

Da har vi fortatt trekning i deltagerlotteriet for 2013. 10 hovedpremier og 20 trøstepremier er trukket. Vinnerne presenteres her……
Vi foretrekker så langt det lar seg gjøre at premiene hentes på Telemark Turistforenings kontor i Skien. Til de som bor utenfor Grenland sender vi.

10. okt. Det foregår hogst i området opp mot Blåfjell. Hele stien ved Blåfjellmyra og noe av stien opp fra Solvika er berørt. Stien fra Stakamyr via Blåfjellmyra er ubrukbar (veldig sølete).

2. aug 2013 - Veien opp mot Lille Skrehelle er nå ryddet fint opp etter tømmerdriften. Ved nedbør vil det nok bli litt sølete der fram til grunnen har fått ”satt seg”, men dette blir veldig bra, kanskje bedre enn før til og med. Og fint med litt lysning i skogen også:)

 

Husk at du enkelt kan endre epostadresse, navn og adresse i brukerkontoen din. IKKE opprett ny konto om du f.eks har fått ny mailadresse eller har flyttet. Skriv bare inn ny adresse under "rediger profil" på "min side" og trykk lagre.

Vi starter opp 1.mai med mulighet for noen dagers tyvstart på noen av toppene. Vi gjør oppmerksom på at ingen toppregistreringer via nettsiden godkjennes før reg.bøkene har kommet på plass.

Ny hovedparkering for Hørsfjell ble tilrettelagt 2012/2013.Denne ligger ca 400 meter før utgangspunktet ved Bamble gård (se kartutsnitt på titopper.no) Parkeringen ligger på høyre side av veien og er godt skiltet. Parkeringsavgift 20,- Dette er også parkeringen til en flott badeplass nede ved Bamblevannet, så hva med å avslutte en varm sommertur til Hørsfjell med et forfriskende bad?

Kartutsnitt finner du her

Da er sesongen avsluttet for i år og alle reg.bøker samles nå inn. Når det gjelder registrering av toppturer på nettsiden, må dette gjøres før fristen 15. november.

Velkommen til den 10. sesongen med Ti-Topper’n Grenland. Da er vi godt i gang med oppstart og alle bøker er på plass. Minner om at det er egne reg.bøker for Ti-Topper’n (små notisbøker som i år ligger i rosa cover) Det er disse gjelder for registrering i topptrimmen. God tur! 

Porsgrunn og Omegn Turistforening har igjen gjort forbedringer i Valåsløypa. Det lange tauet i starten av Sortilen har blitt erstattet med kjetting som er boret fast i fjellet. Det er også satt opp et fint bord inne i gapahuken på toppen.

Da er det 10. året med Ti-Topper’n tilbakelagt med 1635 fullførte deltagere. Av 57 mulige har 19 deltagere fullført alle 10 årene fra den spede begynnelse i 2004. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>