Hopp til hovedinnholdet

2012

Ti-Topper'n i Grenland er helt tydelig et populært trim- og friluftslivstilbud. Her følger en oppsummering av årets sesongen:

Plakett (2008 - 2011) 

Da har vi oppdatert listene over 5-års deltagere på nettsiden vår. Plakettene sendes ut denne uken (uke 5) Vi beklager forsinkelsen det har vært rundt disse i år.

2013
Med henblikk på små barn og barnehager som benytter våre turmål og deltar i Ti-Topper’n (eller 5-topper’n om man vil) gis her en kort oversikt over de mest aktuelle og best egnede ”barnetopper” blant årets utvalg.

Nå er det åpnet for et kommentarfelt under hver av toppbeskrivelsene. Her ønsker vi oss turopplevelser, bilder og lignende fra de aktuelle toppturene. Du må være logget inn som bruker for å legge til kommentar. Vil du dele en turopplevelse f.eks fra Blåfjell, logger du deg inn og går inn på turbeskrivelsen for Blåfjell på nettsiden. Her legger du inn tekst og bilde i kommentarfeltet nederst på siden under turkartet. Håper å høre fra deg!

Da har vi fortatt trekning i deltagerlotteriet for 2012. 20 hovedpremier og 20 trøstepremier er trukket. De heldige vinnerne presenteres her……

Porsgrunn og Omegn Turistforening (POT) har nå satt i stand en flott gapahuk på Valås. Etter hvert vil de også lage et brukelig ildsted og muligens et bord ved huken. Alle materialer er båret opp for hånd. En prisverdig innsatts. Så vel møtt folkens til en enda triveligere opplevelse av Valås.

Alle reg.bøker ligger nå klar til registrering. Ta utfordringen du også og bli med på en super opplevelse i Grenland. God Tur!

Det er nå straks duket for offisiell oppstart 1. mai. Nettsiden er oppdatert med årets ”topp”nyheter, og en ny interaktiv del på nettsiden vil også straks være klar. Her følger en liten orientering om de viktigste nyhetene for sesongen 2012.

Sydløypa til Nordkollen som var berørt av hogst i fjor høst er nå helt fin å gå. Fritzøe Skoger har skånet og reparert turløypa under og etter hogsten på en fenomenal måte.

Porsgrunn og Omegn Turistforening (POT) har igjen gjort fine utbedring av løypa til Valås. Et tau i bratta opp på sørsiden av toppen er bytta ut med en kjetting som er bora fast i fjellet.

Videre er et gammelt raklete rekkverk på vestsiden av Sortilen byttet ut med et nytt. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>