Hopp til hovedinnholdet

ABBere på Titopper turer

I vår og på forsommeren har en gjeng på ABB Nord Skien satset på å fullføre årets Titopper. Det ble lagt opp til 5 turer på våren og 5 turer på høsten med turdag på tirsdager rett etter jobb.

Dette skulle motivere til at alle som ville bli med kunne få en fin anledning til å nå målet om ti topper i løpet av året. Starten på årets turer gikk til Piggen. Her stilte hele 18 topp motiverte deltagere opp på Voldsveien klare for tur...

Videre gikk turene i tur og orden til Valås, Vestre Vealøs, Årdalsåsen og Lille Skrehelle. Oppslutningen har vært variabel alt i fra 6 - 18 stykker. Etter avsluttningsturen til Skrehelle var iveren etter  flere turer så stor at det ble satt opp ”ekstra-turer”. 2 i tallet. Den første gikk til Valsfjell. Denne turen ble nok preget av skoleavsluttnig med kun 6 deltagere. Været spilte nok også inn denne gangen.

Men på turen ekstratur nr.2, som denne gangen gikk til Nare, ble det igjen folksomt. Her stilte 15 deltagere opp på parkeringen på Svanstul . Her ble sykkel benyttet inn til Fugleleiken før vi la ut på den 9km lange rund-turen opp til toppen. Returern tilbake til Fugleleiken gikk videre på blåmerket løype over Ostekleivfjell. Etter 3 timer fra starten på parkeringen var alle tilbake igjen på hytta. Her var bordene dekket med spekemat tallerken til hver og en som en fin avsluttnig på vår turene.

ABB-gjengen vil få takk alle som er delaktige i opplegget rundt Titoppern. Det har vær mange flotte tur opplevelser for både de som har vært med på Titoppern tidliggere og alle nye deltagere.

ABBerne tar nå en velfotjent ferie og starter opp igjen til høsten med 5 nye turer. Minst.

 

Mvh
ABB-gjengen v/Per Roar Selander

 

Foto: Rune Bergland, Per Selander, Åge Hansen og Randi Waagaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naturvettreglene

- Bruk av ild er forbudt i perioden 15. april til 15. september.

- Husk å rydde opp etter deg!

- Ikke kast avfall i naturen.

- Husk båndtvangen.

- Ikke brekk, skjær eller på annen måte skad planter og trær.

- Ikke forstyrr dyr og fugler, inkludert reir og unger.

 HUSK! Du er gjest i naturen, og den beste 'takk for turen' ligger i å oppføre seg slik at ingen etterpå merker at du har vært der.

Om Ti-Topper'n

  • Sesong: 1.mai - 1.nov.
  • Målsetting: Få flest mulig til å oppdage den fine naturen vi har i Grenland
  • Formål: Besøke minst 10 turmål/topper i løpet av sesongen (barn 5)
  • Premie til alle barn
  • Gratis å delta
  • Etablert i 2004

Trimpostene

En henstilling til alle turgåere. Meld fra om dere opplever noe feil eller mangler ved trimpostene. F. eks om en bok er utskrevet, blitt våt, eller om en av trimkassene har blitt ødelagt eller lignende ting. Vi er svært takknemlig for tilbakemelding på dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.