Hopp til hovedinnholdet

2011

Førskolegruppen i Einaren Barnehage har gått 5 topper på 5 uker. En flott bragd som både barn og voksne er veldig stolte av.

I vår og på forsommeren har en gjeng på ABB Nord Skien satset på å fullføre årets Titopper. Det ble lagt opp til 5 turer på våren og 5 turer på høsten med turdag på tirsdager rett etter jobb.

Tenker du å besøke Valås anbefales rundløypa rundt Sortilen. Løypa er nå tegnet inn på turkartet under Valås på nettsiden. Det er mange fine rasteplasser rundt vannet. Langs løypa er det gjort et fint arbeid med tilrettelegging på litt kronglete steder. 

Årets statuetter klargjøres og pakkes 6. desember og sendes ut omgående etter denne datoen. Det er en gjeng fra Seniorgruppa i Telemark Turistforening som har tatt på seg det ærefulle oppdraget å klistre og klargjøre nesten 500 statuetter til utsendelse.

Som takk for hjelpen med Ti-Topper'ns nye nettside gir Telemark Turistforening medlemskap for 2011 til Grenland Webs ansatte.

Jan Sigurd Sørensen gjennomførte Ti-Topper’n i underkant av 7 timer raskere enn tidligere rekord. Les om nyhetssaken i varden

Dugnadsgjengen i POT har nå gjort en formidabel innsatts i løypa til Lakollen. Den første kneika til toppen, som kunne være nokså utfordrende, har blitt sikret med et godt solid gjerde og trappetrinn.

På Valås, dagens siste topp er nådd.
Fra venstre: Jonas C. Paulsen (11), Olav L. Ødegård (13) og Nora Riis Paulsen (10).

Søndag 29.mai tok tre barn utfordringen og la i vei for å utføre en aldri så liten Ti-topper bragd, fem topper skulle bestiges på en og samme dag.

Innregistreringsfristen av toppturer via nettsiden er satt til 15. november. Etter denne datoen stenges linken. Alle barn som har fullført og vil ha premie må være registrert innen denne datoen.

"Gamle Gærne Gubber" satt ny titopper rekord og gjennomførte 15 topper på 21 timer og 5 minutter. Den gamle rekorden fra 2009 var på 22 timer og 55 minutter.

Da er boka på Nare også på plass. Sauheradfjellet ligger å lokker i all sin prakt. God tur!!

Sammen med Ti-Topper’n-gründerne Roger Gundersen og Christopher Haugland, er Haldis Bjerva Sagvolden fra Telemark Turistforening ansvarlig for at årets Ti-Topper’n blir gjennomført på best mulig måte. Sagvolden har jobbet hos Telemark Turistforening siden 2009 og er godt kjent med Ti-Topper’ns tilbud. I tillegg til dette trekløveret er det mange frivillige toppansvarlige som sørger for oppsyn av toppene.

Ti-Topper’n Grenland har fått nytt organisasjons- nummer.

 

Ønsker du å gi din Grasrotandel til oss, velg oss som din GRASROTMOTTAKER.

Dette kan du gjøre på følgende måter:

* send SMS: GRASROTANDELEN 897034212 til 2020 (tjenesten er gratis). 
ved å printe ut strekkoden og ta den med til din kommisjonær: Trykk her for å printe ut strekkode
* eller på internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

Alle 15 toppene gjennomført på utrolig vis. Denne gangen kun med sykkel som fremkomstmiddel mellom toppene.

Siden 1.mai faller på en søndag, setter vi startskuddet lørdag 30.april. Da skal alle reg.postene være klare, med unntak av NARE, som vi venter litt med grunnet føreforhold.

I år er for øvrig Fjerdingen byttet ut med Årdalsåsen som har vært med før.  

God Tur!

Vår egen side på Facebook er nå lansert! For å bli tilhenger av Ti-Topper’n på Facebook, kan du klikke på linken "liker" i Facebook-boksen til venstre. Facebook-siden er i startfasen og vi trenger din hjelp til å utvikle en god og levende turside.Vi ønsker oss bilder, turinnlegg og ellers alt av stoff du måtte ønske å dele rundt Ti-Topper’n. Kom gjerne med tips, ris og ros, eller generelle tilbakemeldinger. Vi vil gjøre Ti-Topper’n ennå bedre og trenger deg med på laget.

Porsgrunn og Omegn Turistforening (POT) har nå gjort et flott arbeid med utbedring på stien til Årdalsåsen fra Moheim.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>