Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme i gang?

Er du klar for Ti-Topper’n? Det er enkelt å delta. Pakk sekken og start å gå, det er første trinn 

Ti-Topper'n er et enkelt og flesibelt opplegg som kan fullføres av de aller fleste. Som deltager bestemmer du selv hvilke 10 av de utvalgte toppene du ønsker å bestige. Videre bestemmer du selv når, hvilke rekkefølge og i hvilke tempo du vil gå på topptur. Så hvordan begynner man.. jo:

 

1)

Først av alt, det er ingen påmelding, bare pakk sekken og start å gå til en av våre topper. Til sammen må minst 10 av våre topper bestiges (barn t.o.m. 16 år, 5 topper)

   

2)

(NB: Grunnet tiltak vedr. begrensning av coronasmitte har Ti-Topper'n ingen reg.bøker på toppene i år. Registrering av turer foregår som før som beskrevet i punkt 3 og 4) På hver topp står det en postkasse hvor du vil finne et plastcover med vår titopperbok. Skriv deg inn i denne registreringsboken for hver gang du bestiger en topp.

   

3)

Deretter legger du turen din inn (se punkt 4) Dette kan enten gjøres direkte fra toppen, eller når du er hjemme igjen forran pc'en.

   

4)

Har du ikke vært med før, registrerer du deg som deltager ved å oppretter din egen brukerside. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her: registrering.titoppern.no

   

5)

Når toppkravet er innfridd kan du kalle deg en ekte ”titopper”. Du vil automatisk bli med på vårt deltagerlotteri med flere fine premier. Ved 5 deltagende år med Ti-Topper'n deles det ut en spesiell utmerkelse.

   

6)

Tar du utfordringen? Vi ønsker deg i så fall god tur, og kan garantere mange fine opplevelser. Smør nistepakka, få med deg familien, gode venner og kollegaer og sett i gang. Turer i marka er en svært trivelig aktivitet som fenger både store og små.

Bli en Ti-Topper

Bestig 10 av våre topper i løpet av sesongen, og registrer turene dine via nettsiden. 

Sesong

Starter 1. mai og varer fram til og med 1. november.

Registrering

Fristen for registrering av toppturer er 15. november

Registrer deg her

Krav til fullførelse

Voksne, 10 topper.
Barn/ungd. t.o.m.16 år, 5 topper.

God tur!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>